Joulupolku Herttoniemen kartanolla

lauantaina 5. joulukuuta 

 

Seuraamme viranomaisten ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Kerromme muutoksista mahdollisimman pian.

 

Joulupolku vuonna 2019:

Tänä vuonna tapahtuma täyttää 10 vuotta. Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Haluamme kiittää kaikkia työryhmän 70:tä jäsentä hienosta vuoden 2019 joulupolusta.
Kiitämme myös kaikkia noin 1500:aa kävijää.


Toivotamme Teille kaikille mukavaa joulua ja hyvää uutta vuotta 2020!

 


Ruotsinkieliset uutiset tekivät meistä juttua! Hauskaa!
 

 

 


Seuraa lähtölaskentaa tapahtumasivulla Facebookissa:

 

Helsingin tunnelmallisin joulutapahtuma täyttää tänä vuonna 10 vuotta!
 

DOT ry on vuodesta 2006 lähtien järjestänyt lapsiryhmille aikamatkoja ja kaupunkikierroksia ympäri Helsinkiä. Herttoniemen kartanolla historiallisia aikamatkoja on järjestetty vuodesta 2009 lähtien aina keväisin ja kesäisin. Eräänä päivänä Herttoniemen aikamatkaan osallistunut äiti kysyi: “Ettekö voisi järjestää aikamatkan, jossa teemana olisi vanhanajan joulunvietto?”

Siitä syntyi ajatus, joka johti ensimmäiseen Joulupolkuun Herttoniemen kartanolla 10 vuotta sitten. Tulethan juhlimaan kanssamme 10-vuotiasta Herttoniemen kartanon Joulupolkua?

 

Joulupolku Herttoniemen kartanolla

Aika: La 7. joulukuuta klo 12 - 16

Paikka: Herttoniemen kartano, Linnanrakentajantie 12, 00810 Helsinki

  Kurkista sisään kartanon ja Knusbackan maalaistalon jouluvalmisteluihin tai keskustele alueella liikkuvien historiallisten hahmojen kanssa. Osallistu vanhanajan piiri- ja laululeikkeihin tai pysähdy nauttimaan musiikkiesityksistä sekä muista pop up - ohjelmanumeroista. Alueen Joulumarkkinoilla on myynnissä mm. glögiä ja jouluisia käsitöitä. 
  Tapahtuma on kaksikielinen ja sen kohderyhmään kuuluvat lapsiperheet ja kaikki vanhanajan joulunvietosta kiinnostuneet. Vapaa pääsy.

 

Hyvä tietää ennen joulupolulle saapumista

Suurin osa ohjelmasta tapahtuu ulkona, joten on hyvä pukeutua lämpimästi! Voitte halutessanne pukeutua tontuiksi tai jouluenkeleiksi. Taskulamppuja voi tuoda mukaan.

Vapaa pääsy. Joulumarkkinoilla maksuvälineenä toimii yleensä käteinen.

Osoite: Linnanrakentajantie 12, 00810 Helsinki

HUOM! Parkkipaikkoja rajoitetusti (Puutarhanikkarit ja Herttoniemen kartano), käytättehän julkisia! Metro Herttoniemeen sekä 10 min. kävely.

 

Tässä yhden kävijän kokemuksia Joulupolulta:

Kiitos, Kristiina: https://kristiinansilmukat.blogspot.fi/2017/12/herttoniemen-kartanon-joulupolku.html

 

Tapahtuman video:

Video: Alisa Javits

Joulupolku Herttoniemen kartanolla 2016, Herttoniemen kartano


 

Järjestäjä: Föreningen för Drama Och Teater, DOT ry 

Yhteistyökumppanimme: Svenska Odlingens Vänner i Helsinge rf, Helsingin kaupunginmuseo, Kulttuuri ja vapaa-aika/ Helsingin kaupunki, Suomen Kansallisteatteri, Nylands hantverk rf, Ravintola Wanha Mylly, Suomen Kansallisooppera ja - baletti, Svenska Teatern, Arkitektbyrå Fogel - Michael Ab, Stadin puutarhuri, PuutarhaNikkarit, NoRa rf, Pesuheikki Oy, Ulf Nyberg Tec rakennuspalvelut,  Helsingfors Arbis, K - Supermarket Hertta, Tiernapojat, Arla, Botby Svenska Skolförening rf, BoSS, Steinerskolan

Joulumarkkinoilla mukana:

Kiitämme: Stiftelsen Tre Smeder, Kulttuuri - ja vapaa-aika / Helsingin kaupunki, Museovirasto, Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne, Svenska kulturfonden, Stiftelsen Emilie och Rudolf Gesellius fond, Svenska folkskolans vänner r.f