Yhteystiedot

Toiminnanjohtaja
Anne Sandström

+358 45 315 1150
anne@dotdot.fi

Tuotantokoordinaattori
Anna Sandström
+358 45 8991404
info@dotdot.fi

 

Osoite
 
Olemme Victoria-korttelissa:
 

Tervetuloa

Föreningen för Drama Och Teater, DOT ry, on draamapedagoginen osaamiskeskus, joka on vuodesta 2006 lähtien järjestänyt esim. draamaopetusta, pedagogisia aikamatkoja yhdessä museotoiminnan kanssa, sekä Theatre In Education-projekteja (TIE/Teatteri Opetuksessa) kaikenikäisille.

DOT ry on draamapedagogeista, näyttelijöistä, opettajista, ohjaajista ym. teatterin ja koulutuksen parissa työskentelevistä henkilöistä koostuva yhdistys. Kehitämme uusia menetelmiä ja yhteistyöprojekteja, joissa draama, pedadogiikka sekä yhteiskunnallinen kehitys kohtaavat. DOT ry järjestää draamaopetusta lapsille ja nuorille osana kouluopetusta sekä vapaa-ajan toimintana. Lisäksi aikuisille, kuten esim. opettajille, järjestetään draaman jatkokoulutus -tilaisuuksia. Yhdessä teattereiden sekä museoiden kanssa suunnittelemme ja toteutamme erilaisia yleisötöitä, esityksiä sekä aikamatkoja. Yrityksille tarjoamme esim. työpajoja ja kursseja, esim. työhyvinvoinnin edistämiseksi. Senioreille on niinikään tarjolla erilaisia työpajoja sekä esityksiä.


Etsitkö draamakoulutusta tai ohjelmaa koululle, työpaikalle, organisaatiolle tai juhliin?
Oletko kiinnostunut tilaamaan DOTin projektiisi?
Tuotteemme räätälöidään tilaajan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä!

 

DOT r.y. on nyt Teatteritaidekoulu DOT !
Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksyi teatteritaidekoulun opetussuunnitelman, kokouksessaan 21.8.2019.

Päätöksen ansiosta Teaterkonstskolan DOT:illa on mahdollisuus kehittää teatteritaiteen perusopetusta ruotsiksi Helsingissä ja mahdollistaa näin teatterin harrastamisen useammalle lapselle ja nuorelle.

Teatteritaidekoulu aloitti toimintansa vuonna 2019.

DOT kehittää yhteistyötään Sydkustens ordkonstskolan kanssa. Myös sanataidekoulun, Sydkustens ordkonstskola, uusi opetussuunnitelma hyväksyttiin. Jätkäsaaren Victoriakorttelissa alkoi uusi yhteinen projekti “Kulturpaletten” (Kulttuuripaletti) joka tarjoaa lapsille ja nuorille taideopetusta

Lue lisää DOTin toiminnasta

Ajankohtaiset tapahtumat ja hankkeet

 

 

 

Kevät 2021

 

Aikamatkat

Kielikylpyluokille: Carl Olof Cronstedt - förrädare eller hjälte?

Cronstedt ja tytär Hedvig

 

Päivä maalla

Piika tanssii ulkona lapsiryhmän kanssa

 

Esitykset

Kaikkein kallein?

 

Teatterikoulu DOT

Lue lisää koulun omalta kotisivulta (ruotsiksi)

 

 

Kulturpaletten